моб. тел.: 0889/ 951 991

За мен

IMAG0021Здравейте!

Аз съм д-р Бодичева, завършила съм Eзикова гимназия в гр. Добрич, градът на спокойните и добронамерени хора, градът,  в който всичко правим в името на децата ни! Много харесвам работата си като лекар и ми личи, че се кефя от това, което правя. Невероятно е да посрещнеш човек със сълзи от болка и да го изпратиш със сълзи на радост и благодарност! Тринадесет години работих с невероятна наслада като детски лекар и днес прегледите на бебета и деца са моята слабост! След реформата в здравната система от 2000г. преглеждам цялото семейство: и родителите на моите мънички пациенти като семеен лекар – GP

Като детски лекар се запознавах и виждах проблемите в дома, но с възможността да практикувам обща медицина се появи едно невероятно и уникално предизвикателство да помагам на цялото семейство, защото здравето е психическо, физическо и социално благополучие.

През годините завърших 3 специалности: изключително трудната , но уникална специалност “Детски болести” през 1994 г., “Хомеопатия” през 1997 г., която ми разшири кръгозора да откривам и помагам за неща, които от традиционната медицина не съм била запозната. Аз лично като лекар съм изненадана как хомеопатията повишава имунитета на пациента, стабилизира го и не се стига до усложнения! През 2004 г. взех специалност ” Обща Медицина” за да съм професионално полезна на цялото семейство! Междувременно непрекъснато участвам в различни семинари, конференции, обучения така научавам новите неща и “си сверявам часовника”. Интересувам се от нетрадиционни методи на лечение – фитотерапия, хомеопатия, точкова медицина, шуслерова терапия, енергийно лечение, лечение с йога – асани и поведение…

От 8 години практикувам йога, чрез нея човек става по-добър и я препоръчвам на всеки! В свободното си време чета книги, рисувам с пръсти и обичам да пътешествам.

През 2007 заедно с мъжа ми д-р Митко Георгиев – ортопед травматолог (началник отделение ортопедия и травматология) създадохме самостоятелен ВИП – кабинет в центъра на града, където пациентите ни да се чувстват комфортно и спокойно, да идват с радост при нас! Когато човек прекрачи прага на лекарския кабинет, той идва с проблем и трябва да му помогнеш, а не да го хокаш. Важното не е да му се изпишат лекарства, а да го успокоиш и посъветваш за поведението му във връзка със състоянието му и да си тръгне с вяра, че ще се оправи!

Добронамерена, отговорна, позитивна и усмихната – Това съм Аз! Отнасям се към хората, дошли в моя кабинет като към приятели, като към близки, ние сме едно голямо семейство!

СПЕЦИАЛИЗАЦИИ

ОЧАКВАМ ВИ С УСМИВКА!
С уважение Д-р Бодичева

Адрес:


9300 Добрич
ул "България" 8
тел.: 0889 95 19 91
сл.тел.: 058/590 320
email: drbodicheva@abv.bg

Мнения на пациенти


Д-р Бодичева е семеен лекар на цялото ни семейство. Тя бе
плътно до мен в най-трудните моменти от живота ми. За нея
варианта – ” А сега накъде?” или ” Няма направление” – не
съществуват. Действаше винаги адекватно. Благодаря на човека
и лекаря. Надявам се още дълго да сме заедно.

с Уважение
/ А. Мавродиева/ Виж още мнения